FC Zalău – baraj prea slab în faţa Jiului

Seria victoriilor consecutive obţinute de FC Zalău a fost oprită vineri, de Jiul Petroşani

După trei victorii consecutive, FC Zalău a fost oprită la Petroşani, fiind învinsă vineri cu scorul de 1 – 3 de Jiul. Lipsa playmaker-ului Cosmin Sabou, care a fost nevoit să priveascămeciul din tribună, din cauza unei accidentări, a contat destul de mult în jocul celor de la FC Zalău, formaţia zălăuană fiind condusă cu 0 – 2 după doar 13 minute de joc.
Gazdele au deschis scorul în minutul şase, prin Dragoş Teodorescu, care, după un un-doi cu Cristian Deaconescu a rămas singur cu portarul Chiş, trimiţând balonul în plasă.
Al doilea gol al gazdelor a venit la fel de rapid. Cristian Deaconescu a recuperat o minge pierdută de Cosmin cosma la mijlocul terenului, a pătruns pe centru, scăpând singur cu Claudiu Chiş, trimiţând balonul în plasă pe lângă acesta.
După 2 – 0 încă din primul sfert de oră, Jiul a slăbit puţin din acceleraţie, permiţându-i Zalăului să fie mai prezentă în joc. Au urmat câteva ocazii din partea echipei zălăuane, însă nu foarte clare, iar cei care au mai marcat până la finalul primei părţi au fost tot jucătorii echipei petroşenene.
Gabriel Apetri duce scorul la 3 – 0, în minutul 44, după o învălmăşeală în careul zălăuan.
După 13 minute din rwepriza secundă, FC Zalău reuşeşte să reducă din handicap, prin Gigi Gorga, care reia în plasă centrarea lui Vlad Lung, trimisă de pe partea dreaptă.
FC Zalău a fost la un pas de a înscrie al doilea gol, în minutul 72. Aflat în careul advers, Gigi Gorga a trimis o pasă în careu pentru Andrei Teglaş, dar acesta din urmă a ajuns târziu la minge, balonul fiind respins de un fundaş al Jiului.
După eşecul de la Petroşani, FC Zalău rămâne cu nouă puncte acumulate, următorul meci pentru jucătorii pregătiţi de Paşca şi Oros fiind programat peste două săptămâni, în deplasare, la Olimpia Satu Mare.
În minutul 79, Mihai Bode reuşeşte să marcheze pentru 3 – 2, dar golul său este anulat pe nedrept, pentru motiv de offside.
Jiul Petroşani: Andrei Tonca – Marius Matei, Andrei Firan, Nicolae Caravan (min. 88, Ionuţ Zaharia), Răzvan Drăgoiescu, Ion Filip, Dragoş Teodorescu, Vlad Tudorache, Gabriel Apetri (cpt., min. 82, Darius Ursachi), Cristian Deaconescu.
FC Zalău: Claudiu Chiş – Vlad Lung (min. 60, Claudiu Cornaci), George Bulz, Cosmin Cosma (cpt., min. 80, Gabriel Ţiriac), Vlad Negrean, Maior Istvan, Raul Stanciu, Mihai Bode, Viorel Ionaşcu (min. 60, Mădălin Trip), Marius Dumiter (min. 46, Gigi Gorga), Andrei Teglaş.

One Thought to “FC Zalău – baraj prea slab în faţa Jiului”

  1. Anonim

    asta e ce sa facem din iarna daca se doreste ce va cu adevarat trebuie adusi jucatori valorosi nu din liga 4

Leave a Comment